INFORMACIÓ DE L’EMPRESA

QUI SOM?

Som 4 joves emprenedors que volem demostrar com podriem fer les ciutats Smart.

En aquesta pàgina podreu veure una informació de calitat i clara d’entendre.

NOM DE L’EMPRESA:

El nostre nom és Urbs Techno, hem decidit aquest nom perquè Urbs amb llatí vol dir ciutat tecnològica. Pensem què la paraula Urbs no la coneix gaire gent és per això que segurament cridarà l’atenció, a més a més quan la gent comenci a saber-ne el significat és clar.

LOGO:

La imatge de adalt és el nostre logo , pensem que és un logo interessant i alhora seriós, per el tema el qual treballem. Hem decidit fer-lo en color negre perquè amb la web que volem fer atractiva quedarà bé amb tots els colors.

ESLÒGAN:

“El clima está cambiando, nosotros también deberíamos.”

El nostre eslògan és un eslògan el qual pensem què és curt però alhora et fa reflexionar. La reflexió és bona hi ha molta gent que encara no s’ho ha plantejat i amb aquest eslògan segurament ho facin.

MOTIVACIÓ PER CREAR L’EMPRESA:

Pensem que tenim una bona filosofia d’empresa. És un projecte interessant on podem aportar moltes idees noves i solucions noves, ja que en sabem d’aquest tema. Vull dir també que és una empresa seriosa i les nostres solucions intentaríem sempre que fossin de curt període, cost factible i efectiva. Les nostres idees serien fer un pas al futur i sempre serien per comodar la vida de la persona amb el cost mínim.